Animaties

Concept en uitvoering

Gemeente Zwijndrecht Begrotingsanimatie 2019

Animatie over besluitvorming begroting 2019 gemeeente Zwijndrecht voor gebruik op social media en web. Tevens uitgevoerd als infogram voor print. Kijk daarvoor op: www.illustratiedienst.nl/infogram
- Concept, illustratie, animatie.

Imants tractor-race 'The Battle'

Imants is leverancier van grondbewerkingsmachines. Doel van de animatie is de voordelen van een Imants spitmachine onder de aandacht te brengen. Zo kunnen bijvoorbeeld meerdere bewerkingen in 1 'gang' uitgevoerd worden, waar de concurrent van machine moet wisselen. Dit levert grote tijdswinst en arbeidsefficiƫntie op.
- Concept, illustratie, animatie. Uitvoering in meerdere talen.

Secure Logistics Handscan

Secure Logistics ontwikkelt en levert identiteits- en toegangsmanagementsystemen die informatie en identiteit koppelen. De animatie geeft (zonder gebruik van tekst of voice-over vanwege de internationale doelgroep), op een zo eenvoudig mogelijke manier uitleg over gebruik van de handscan en fingervein. Systemen gebruikt bij bijvoorbeeld terminals in de Rotterdamse haven.
- Concept, illustratie en animatie.

Secure Logistics FingerVein

Secure Logistics ontwikkelt en levert identiteits- en toegangsmanagementsystemen die informatie en identiteit koppelen. De animatie geeft (zonder gebruik van tekst of voice-over vanwege de internationale doelgroep), op een zo eenvoudig mogelijke manier uitleg over gebruik van de FingerVein. Systemen gebruikt bij bijvoorbeeld terminals in de Rotterdamse haven.
- Concept, illustratie en animatie.

De boodschap

Handgetekende promo-animatie.
- Illustratie en animatie.

Meer projecten

Illustraties, cartoons en animaties.

dogs

Fishermansfriend - gif animatie